logo

Politika privatnosti

Sigurnosni uređaji instalirani su kako bi zaštitili vaše osobne podatke prilikom unosa, prijenosa ili rukovanja osobnim podacima.

Otkrivanje osobnih podataka i njihovo dijeljenje s trećim stranama Vaši osobni podaci mogu se otkriti samo ako je to potrebno za: a) provođenje odredbi Zakona ili zahtjeva parnice u našem sustavu; B) zaštitu naših prava ili imovine; C) poduzimanje neposrednih mjera koje se odnose na osobnu sigurnost naših zaposlenika ili potrošača usluga, kao i na javnu sigurnost. Vaši osobni podaci koje primamo prilikom registracije mogu se dijeliti s trećim stranama i pojedincima koji rade s nama na poboljšanju kvalitete naših usluga. Vaši osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe osim gore navedenih. Adresa e-pošte koju nam navedete prilikom registracije može se koristiti za slanje poruka ili obavijesti o promjenama u vezi s vašom prijavom, kao i za širenje vijesti o događajima i promjenama koje se događaju u tvrtki, važnim informacijama o novim proizvodima i uslugama itd.

Korištenje"mumbo"
Kada korisnik posjeti internetsku stranicu, na njegovo se računalo zapisuje "datoteka" (ako korisnik dopušta preuzimanje tih datoteka). Ako je korisnik već posjetio ovu internetsku stranicu, datoteka se čita s računala. Između ostalih svrha, koristimo datoteke A-liste kako bismo olakšali bilježenje statistike posjetitelja. Ti nam podaci pomažu utvrditi koje informacije koje se šalju kupcima mogu im više koristiti. Ovo prikupljanje podataka vrši se u sažetom obliku i nikada se ne odnosi na osobne podatke korisnika.

Treće strane, uključujući i MBP, oglašavaju se o našoj tvrtki na internetskim stranicama.
Treće strane, uključujući ad-ove, koriste ad-ove za prikazivanje oglasa na temelju prethodnih posjeta korisnika naše internetske stranice i njihovih interesa u preglednicima. Korisnik može onemogućiti alibi za korištenje datoteka alibi. Da biste to učinili, idite na posebnu stranicu e-pošte na ovoj adresi: http://www.google.com/privacy/ad/

Promjene u primjeni načela otkrivanja povjerljivih podataka
Prijave za otkrivanje povjerljivih podataka moraju se redovito ažurirati. Nakon toga mijenja se datum prethodnog ažuriranja naveden na početku dokumenta. Obavijesti o tim promjenama bit će istaknute na našoj internetskoj stranici.

Hvala vam na zanimanju za naš sustav!