logo

Uvjeti i odredbe

Dobrodošli u SportyNow sportynow.com

Ova pravila i uvjeti opisuju pravila i uvjeti korištenja Web stranice SportyNow sportynow.com, koji se nalazi na adresi: SportyNow sportynow.com.

Pristupom na ovu web stranicu, mi pretpostavljamo da ste prihvatili ova pravila i uvjete. Ne nastavite koristiti SportyNow sportynow.com ako se ne slažete prihvatiti sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Na ovim Odredbama i uvjetima, - Izjavu o privatnosti i Obavijesti o odricanju od odgovornosti, kao i svim Sporazumima primjenjuje se sljedeća terminologija: "Klijent", "Vi" i "Vaš" se odnose na vas, lice, pod uvjetom da je registriran na ovom web-mjestu i odgovarajućim uvjetima i odredbama Tvrtke. "Tvrtka", "Mi", "Mi", "Naš" i "Nas" odnose se na našoj Tvrtki. "Strana", "Strane" ili "Mi" odnosi se kako za Klijenta, tako i za nas same. Svi uvjeti odnose se na ponudi, акцепту i pregled plaćanja potrebnog za provedbu postupka našu pomoć Klijentu najprimjereniji način s izričitim ciljem da zadovolji potrebe Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Tvrtke u skladu s važećim zakonima u Nizozemskoj. Svako korištenje navedenih termina ili drugih riječi u jednini, množini, veliko slovo i/ili on/ona ili oni percipiraju kao sinonimi i, stoga, kao da se odnose na isti.

Kolačići
Mi koristimo kolačiće. Način pristupa SportyNow sportynow.com vi Ste se složili koristiti kolačiće u skladu s Pravilima o privatnosti SportyNow sportynow.com.

Većina interaktivnih web-mjesta koriste kolačiće nam omogućuju dobivanje podataka od korisnika pri svakom posjetu. Kolačići se koriste našu web stranicu kako bi se osigurala funkcionalnost određenih područja, kako bi se olakšalo ljudima da posjete naše web stranice. Neki od naših affiliate/promotivnih partnera mogu također koristiti kolačiće.

Licenca
Ako nije drugačije navedeno, SportyNow sportynow.com i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva na sve materijale koji se nalaze na web stranici. SportyNow sportynow.com. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete pristupiti ovoj od SportyNow sportynow.com za vašu osobnu uporabu primjenjuju se ograničenja postavljena ovim pravilima i uvjetima.

Vi ne bi trebali:
- Objaviti materijal od SportyNow sportynow.com
- Prodaja, iznajmljivanje ili podlicencirati materijala iz SportyNow sportynow.com
- Reproducirati, umnožavati ili kopirati materijale iz SportyNow sportynow.com
- Preraspodjela iz sadržaja SportyNow sportynow.com

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost da se objavljivati i razmjenjivati mišljenja i informacije u određenim dijelovima web stranice. SportyNow sportynow.com ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje i ne gleda komentari do njihove pojave na stranici. Komentari odražavaju stavove i mišljenja SportyNow sportynow.com,njeni agenti i/ili povezanih lica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je to dopušteno važećim zakonom, SportyNow sportynow.com nije odgovoran za Komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili nastale bilo kakve upotrebe i/ili objekata i/ili pojave Komentara na ovom web-mjestu.

SportyNow sportynow.com zadržava pravo pratiti sve Komentare i izbrisati sve Komentare koji mogu biti numerirane neprikladne, uvredljive ili disruptora Pravila i Uvjeti korištenja.

Vi jamčite i zamisliti da:

Imate pravo postavljati Komentari na našoj web stranici i imate za to sve potrebne dozvole i suglasnosti;
Komentari ne krše bilo koja prava intelektualnog vlasništva, uključujući, između ostalog, autorsko pravo, patent ili na trgovački znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakve klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili druge nelegalne materijale, koji su invaziju na privatnost
Komentari ne će se koristiti za prikupljanje ili poslovne promocije ili običaja, kao i za predstavljanje poslovnih aktivnosti ili ilegalne aktivnosti.
Ovim putem dajete SportyNow sportynow.com ne-ekskluzivnu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i omogućite i drugima koristiti, reproducirati i uređivati bilo koji vaši Komentari u svim oblicima, oblicima ili medija za pohranu.

Hiperveze na naš Sadržaj

Ove organizacije mogu odnositi na naše web stranice, bez prethodnog pismenog dopuštenja:

Javne ustanove;
Tražilice;
Vijesti organizacija;
Distributeri online-kataloga može se odnositi na našu web stranicu baš kao što su link na web stranice drugih tvrtki koje kotiraju; i
Razini sustava akreditirani poduzeća, osim neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i karitativne skupine za prikupljanje sredstava, koji se ne može odnositi na našu web stranicu.

Ove organizacije mogu se odnositi na našu početnu stranicu, publikacije ili druge informacije web stranice pod uvjetom da je link: (a) ni na koji način ne uvodi u zabludu; (b) lažno ne podrazumijeva sponzorstva, odobrenje ili odobrenje upućujuće strane i svojih proizvoda i/ili usluga; i (ne) uklapa u kontekst stranice upućujuće strane.

Možemo uzeti u obzir i tvrditi druge zahtjeve za linkove od sljedećih vrsta organizacije:

opće poznate izvori potrošača i/ili poslovne informacije;
dot.com web stranice zajednice;
udruženja ili druge grupe predstavljaju dobrotvorne organizacije;
online katalog distributera;
internet-portali;
računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke;
obrazovne ustanove i trgovačka udruge.

Mi ćemo odobriti zahtjeve linkova iz ove organizacije, ako mislimo da je: (a) link ne prisiljavaju nas izgledati nepovoljno za nas samih ili naših ovlaštenih poduzeća; (b) organizacija nema negativnih zapisa o nama; (u) korist za nas od vidljivost hiperveze nadoknađuje nedostatak SportyNow sportynow.com; i (d) link se nalazi u kontekstu opće informacije o resursima.

Ove organizacije mogu se odnositi na našu početnu stranicu dok je link: (a) ni na koji način ne uvodi u zabludu; (b) lažno ne podrazumijeva sponzorstva, odobrenje ili odobrenje upućujuće strane i njezinih proizvoda ili usluga; i (u) pothranjuje okvir stranice upućujuće strane.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u gornjem paragrafu 2, i zanima link na naše web stranice, trebate nas obavijestiti o tome tako da pošaljete e-poruku u SportyNow sportynow.com. Molimo vas navedite vaše ime, ime vaše organizacije, kontakt informacije, kao i URL adresa vaše web stranice, popis svih URL-ova, sa kojima ćete ići na našu web stranicu, i popis URL-ova na našoj web stranici na koje želite ići. Pričekajte odgovor 2-3 tjedna.

Odobrene organizacije mogu odnositi na naše web-stranice na sljedeći način:

Koristeći naš brand name; ili
Jedinstveni lokator resursa s kojim ste povezani; ili
Pri korištenju bilo kojeg drugog opisivanje naše Web stranice link na koji ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web stranicama upućujuće strane.
Korištenje logotipa SportyNow sportynow.com ili drugih umjetničkih radova za veze u nedostatku ugovora na trgovački znak nije dopušteno.

Iframe

Bez prethodnog odobrenja i pismene dozvole ne smijete stvoriti okvir oko naših web stranica, koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše Web stranice.

Odgovornost za sadržaj
Mi ne preuzimamo odgovornost za bilo koji sadržaj koji se pojavljuje na vašoj web Stranici. Slažete se da ćete braniti i zaštititi nas od svih potraživanja, koje se pojavljuju na vašoj web Stranici. Na bilo kojem Web-mjestu ne bi trebao pojaviti linkova koji bi se mogli protumačiti kao klevetničke, opscene ili kaznena, a koje narušavaju ili na neki drugi način krše ili promiču povrede ili određeno kršenje prava trećih lica.

Vaša privatnost
Molimo vas, proučite Pravila o privatnosti

Predbilježba prava
Zadržavamo pravo zahtijevati da ste uklonili sve linkove ili bilo koju određenu link na našu Web stranicu. Slažete se da ćete odmah ukloniti sve linkove na naše Web-stranice na zahtjev. Mi također zadržavamo pravo promjene ovih pravila i uvjeta, kao i pravilima linkova u bilo kojem trenutku. Stalno prolazeći preko veze na naše Web stranice, suglasni ste pridržavati se pravila i uvjeti korištenja prijelaza preko veze.

Uklanjanje veze s naše stranice
Ako možete naći na našoj web Stranici u bilo kakvu neke uvredljivog sadržaja link iz bilo kojeg razloga, možete da nas kontaktirate i obavijestite nas o tome u bilo kojem trenutku. Mi ćemo razmotriti zahtjeve za brisanje linkova, ali smo dužni to napraviti ili vam odgovoriti direktno.

Ne jamčimo točnost informacija na ovoj web stranici se ne garantira njezinu potpunost ili točnost, a ne obećanje da se osigura da je stranica ostaje na raspolaganju ili da su materijali na stranici su ažurirani.

Odricanje od odgovornosti
U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjeti koji se odnose na našim web stranicama i korištenje ove web stranice. Ništa sadržano u ovom odbijanju odgovornosti neće biti:

ograničiti ili isključiti naše ili vaše odgovornost za smrt ili tjelesne ozljede;
ograničiti ili isključiti naše ili vaše odgovornost zbog prijevare ili lažne iskrivljavanje informacija;
ograničenje bilo naše ili vaše obveze na bilo koji način koji nije dozvoljen važećim propisima; ili
izuzmite je bilo naše ili vaše obveze, koji ne mogu biti isključeni u skladu s važećim zakonima.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđenih u ovom odjeljku i u drugim dijelovima izjave o odricanju od odgovornosti: (a) spadaju u kategoriju prethodnog stavka; i (b) reguliraju sve obveze nastale u skladu s izjavom o odricanju od odgovornosti, uključujući i obveze nastale na temelju ugovora u vezi s deliktom i u vezi s kršenjem zakonskih dužnosti.

Do tada, dok se web-stranice, informacija i usluga na njemu besplatno, mi ne snosimo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.